2008. július 27., vasárnap

Retro Feeling! - Múltba(n) merengés, kis visszatekintés, melankólia-hangulatok… (Bounty, Knight Rider, Szombat este, gyereknek levés, családban élés)

Múltba(n) merengés, kis visszatekintés, melankólia-hangulatok…. (Bounty, Knight Rider, Szombat este, gyereknek levés, családban élés)


Eszembe jutott a minap, egy szeletke a múltból. Valaki Bounty-t majszolt, és erről mindig egy bizonyos múltbéli esemény ugrik be, nagyon erősen.

Emlékszem, általános iskolás voltam, alig volt valami műsor (nézhető még kevesebb, hetente, havonta, sőt, évente egy jó film volt – nálunk nem volt kábel… ez van, bár úgy emlékszem a káb se volt akkoriban eleresztve. Nem sokkal volt több szórakozás, mint nekünk, a fapados egycsatornásoknak). És mintha szombat lett volna, talán tél volt, mert már sötét volt, (vagy csak a szobában volt sötét, vagy a fejemben….mindegy.) tehát nagy erőkkel vártam az esti filmet, ami egy sorozat volt, de a bevezető epizódot vetítették akkor, és az 90 perces volt. Fel voltam turbózva, hogy végre valami!! Ez volt a Knight Rider. Az első epizód előtt egy halom reklám, köztük egy Bounty-s reklám. Akkor láttam azt a reklámot először, és a Bounty is még újdonság volt. Összetört a kókuszdió, sugárban szerte szét folyt a csábító kókuszlé, lágyan ömlött a fehér kókusztöltelék, és rá a krémes és puha csoki…. A hasam meg kilyukadt :-) És a reklámból megtudtuk ugye, hogy így készül a Bounty (ahogy a Milka reklámban ugye maszírozzák a pockok vagy mik a Milka-tehenet, és finoman megfejik....) Kezdődött a film (végre). Erre pont az első percekben megjött a tesóm, és hozott meglepit. Egy Bounty-t. Elkaptam, de csak néztem tovább a tv-t, mivel rá kellett tapadni minden nézhetőre, mert abból vegetáltam sokszor hetekig (sőt)…. Megettem (na jó, mondom az igazat: befaltam) a Bounty csokit, az íze végig megmaradt a film alatt is…. Olyan csodás nap volt, és gyönyörű időszak…. Hihetetlen volt, hogy életem első Bounty reklámja után megnéztem egy tök jó filmet (ami nagy dolog volt), és közben azt a csokit ettem, amit előzőleg hirdettek. Te jó ég. Annyira klassz volt. És olyan jól jött ki. :-) Csak később fokgtam fel az egész esetet igazán.... A film lement sajna hamar repül az idő, ha jól telik.... Utána már tudtam a külvilággal kommunikálni, miután a filmnek vége lett. :-) hehe. Kimentem Mamiékhoz, és szagolgattam a Bounty papírját (pár napig). És plusz még jó ideig. Nagyon szánalmas, de ez van. :-))))

Na, azóta a Knight Rider (a főcímtől kezdve bármi ami a sorozathoz kapcsolódik), a Bounty és az a nap egyszerre vannak jelen az elmémben, és ha csak az egyik feltűnik, máris társítva van a másik két dolog is, és újra elönt az a régi érzés, és régi helyzet….. :-) Újra átélem az egész időszakot és helyzetet. :-) Szombat este, családdal (Mami kint sertepertélt hehe) háziállatokkal, pipik, meg egyéb hívatlan vadak, pl. sün, macska stb…; meglepivel (Bounty), és egy nagyszerű időszakkal…. Minden jól ment, és kiegyensúlyozott szép kis időszak volt. :-) Foszlányemlékek. Bounty. Ehhhhh. :-)))))Nincsenek megjegyzések: